Rishikimi i rezervimit të fluturimit Tripmonster.fi

Rishikimi i rezervimit të fluturimit Tripmonster.fi [Shqiptar]

Rishikimi Tripmonster.fi i rezervimit të fluturimit

Faqja e internetit të tripmonster.fi, ndonjëherë e lidhur me faqet e tjera që pretendojnë të "gjejnë marrëveshje sekrete për fluturime", zakonisht nuk jep çmimin e premtuar për biletën. Prandaj, ne nuk e rekomandojmë përdorimin e saj, siç mund ta shihni më poshtë.

Gjatë rishikimit tonë në TripMonster, ne u pyetëm në fund të procedurës së prenotimit të fluturimit për të paguar shumë më lart se çmimi për të cilin dolëm në faqen e internetit - prandaj na bën të kthehemi në një krahasim të çmimeve në faqet e internetit të tilla si: Ku mund të gjeni, Kayak ose Skyscanner i cili kanë partnerë më të besueshëm se ai.

Tripmonster.fi: Gjej biletat e fluturimit
[Ku mund të FLY?] Frymëzim udhëtimi dhe prenotim
Kërko fluturime, hotele dhe qera makina KAYAK
Fluturime lirë: Gjej Biletat Airline lirë dhe marrëveshjet e fluturimit Skyscanner

Tripmonster.fi prenotim fluturimi

Hapi i parë është zgjedhja e fluturimit për të librit, zakonisht që vjen nga një faqe tjetër e degës, e cila do të pretendojë se është një gjë e fshehtë, e cila nuk është e vërtetë - zakonisht nuk dinë si të krahasojnë çmimet e fluturimit dhe as nuk shqetësohen për të kontrolluar fluturimet në faqet e internetit të krahasimit si Skyscanner, KAYAK, WhereCanIFLY, dhe të tjerët.

Nëse gjurmët e fluturimit gjenden dhe çmimi është i saktë, le të përpiqemi të vazhdojmë me rezervimin.

Forma e informacionit të pasagjerëve është e thjeshtë dhe nuk lejon që të futen në informacionin e udhëtarëve të shpeshtë ose në kërkesat e dietit.

Validimi i rendit për herë të parë, ne jemi të gatshëm të rezervojmë dhe nuk duam të humbim kohë me sigurime shtesë të padobishme.

Tripmonster.fi padobishme dhe i bezdisshëm pop-up

Një shfaqje e parë e bezdisshme sigurie shtesë do të shfaqet, pasi faqja përpiqet të detyrojë klientët të shtojnë sigurime shtesë në urdhrat e tyre - këto sigurime zakonisht përfshihen me çdo pagesë me kartë krediti.

Pop-up kurrë nuk ndalet, dhe ata na fyejnë njëri pas tjetrit.

Pas marrjes së leximit të pop-up, kur mund të vërtetojë përsëri rendin, ne do të donim të vendosnim për një fluturim.

Ata përpiqen të na bëjnë të marrim shërbime shtesë të padobishme, siç janë disa mbrojtje, të cilat janë krejtësisht të panevojshme.

Përdoruesi duhet të refuzojë me dorë për t'i pasur ato, në vend që të ketë opsionin e parazgjedhur të përzgjedhur për asnjë shërbim shtesë, që do të bënte një website ligjor. Për fat të keq, tripmonster.fi nuk është një faqe interneti legit.

Një ekran i parë pritës do të na kërkojë të presim derisa konfirmojnë çmimin fillestar.

Një tjetër ekran i pritjes i kërkon përdoruesit të presë derisa kërkojnë një çmim tjetër real, pasi çmimi i parë i rreme nuk është i disponueshëm.

Tripmonster.fi prenotim fluturimi scam

Kur më në fund të arrijmë në ekranin e pagesës - ose më shumë si përzgjedhja e llojit të pagesave, vërejmë se çmimi është i ndryshëm nga ai që dëshironim të blinte.

Kjo ndërsa ne nuk kaluam asnjë kohë duke pritur.

Faqja e internetit të tripmonster.fi nuk e siguronte çmimin edhe për 5 minuta, dhe na bëri të humbnim shumë kohë të vlefshme për t'u mbyllur, dhe të mos thonim jo për sigurimet shtesë të udhëtimit të panevojshme.

Tripmonster.fi në përmbledhje

Faqja e internetit nuk është një website ligjor, dhe duhet të shmanget sa më shumë që të jetë e mundur.

Në çdo rast, nëse planifikoni të bëni prenotim me ta, gjithmonë kontrolloni dyfish çmimet me faqet e internetit të tjera të tilla si Skyscanner, WhereCanIFLY?, Ose KAYAK për shembull, për të siguruar që edhe çmimi i tyre i rremë është më i lirë.

Shqyrtimi ynë i TripMonster është i bazuar në një prenotim të vërtetë që ne do të bënim vetë. Sidoqoftë, duke pasur parasysh çështjet që kemi, ne përfunduam rishikimin tonë të TripMonster duke prenotuar në një uebfaqe tjetër.

[Ku mund të FLY?] Frymëzim udhëtimi dhe prenotim
Kërko fluturime, hotele dhe qera makina KAYAK
Fluturime lirë: Gjej Biletat Airline lirë dhe marrëveshjet e fluturimit Skyscanner

Shqyrtimi i Tripmonster.com

Sidoqoftë, kur u përpoqëm të prenotonim një fluturim me uebfaqen e SHBA, ne nuk përjetuam të njëjtën çështje, që do të thotë se çmimi përfundimtar për të paguar ishte me të vërtetë çmimi i shpallur.

Me përjashtim të popupeve të bezdisshme të përsëritura që po përpiqen të na bëjnë për të blerë sigurime të panevojshme të udhëtimit dhe produkte të tjera si kompensim shtesë për vonesën e fluturimit për një tarifë, procesi i prenotimit është i butë në versionin amerikan të faqes së tyre të internetit, biletat e linjës ajrore të ofruara dukeshin se ishin të mira .

Versioni i faqes në internet të Përbindëshit të Udhëtimit
RatingRatingRatingRatingRating Rishikimi i rezervimit të fluturimit Tripmonster.fi Përvoja jonë me TripMonster ka qenë e tmerrshme. Mimi përfundimtar për të paguar, pa shtuar asnjë shërbim shtesë, ishte shumë më i lartë se çmimi që fillimisht u reklamua dhe u gjet në faqen e internetit. Per te shmangur.

Rishikimi i rezervimit të fluturimit Tripmonster.fi rekuizitë

  • Të dashuruar nga pop-up do të ketë shumë pop-up për t'u mbyllur
  • Dashamirët e sigurimeve do të kenë mjaft zgjedhje për sigurime shtesë të panevojshme
  • Faqja e internetit është vetëm në finlandisht

Rishikimi i rezervimit të fluturimit Tripmonster.fi Cons

  • Çmimet e reklamuara nuk janë të disponueshme
  • E gjithë faqja e internetit është një humbje kohe
  • Çmimet e rreme për të tërhequr klientët janë shumë dembel për të kontrolluar çmimet e dyfishta

Artikuj të ngjashëm


Comments (4)

angelo, 2019-08-26
j aimerais savoir si vous avez encore 1 billet d avion de Caracas Bruxelles vol TK1940 a 954,72 si oui veuillez me contacter en urgence merci car je suis très intéresser par ce vol merci beaucoup
Ingrid , 2019-08-26
A las dos de la tarde compré un pasaje en la página de tripmonster y habiendo pasado cinco horas y media aun no recibí los boletos por mail. Llame ya dos veces por teléfono habiendo las personas que me contestaron en español prometido que ya los emitirían en un ratito y enviarían en dos horas por mail. Ruego a Uds proceder a emitir mis pasajes y enviarlos a mi mail Gracias INGRID
Travel Comparator, 2019-08-26
Hola Ingrid, los boletos pueden demorar hasta 72 horas, independientemente de la agencia. Un poco de paciencia )
Maria Cláudia Ligori Figueiredo, 2019-08-26
Uma pena só ter lido isso agora. Fui enganada pelo Tripmonster do início ao final da compra. Além de aumentarem o valor inicial, me venderam um serviço que eu acreditei ser solicitação de bagagem extra, mas era somente um gerenciamento de serviço. Ou seja, não servia para nada e tive que pagar à parte a bagagem. Muito decepcionada, não recomendo.

Lini një koment