Trip.com shqyrtim hotel prenotim

Trip.com shqyrtim hotel prenotim [Shqiptar]

Trip.com shqyrtim hotel prenotim

Trip.com është një faqe interneti e mrekullueshme me çmime të mrekullueshme, ndonjëherë duke ofruar çmime edhe më të lira se çmimet e gjetura në faqen e internetit të krahasimit të partnerëve pasi kanë klikuar lidhjen. Rezervimet zakonisht konfirmohen brenda 10 minutash nga rezervimi.

Shihni më poshtë një shqyrtim të plotë të faqes së trip.com për një prenotim 2 netë për 2 persona në Sofje, Bullgari, pasi të keni gjetur çmimin më të lirë online në WhereCanIFLY? faqen e internetit të krahasimit të çmimeve të udhëtimit

Trip.com Official Site | Travel Deals and Promotions
Rila hotel Sofia faqet e internetit krahasim të çmimeve

Trip.com prenotim hoteli

Hapi i parë është të kërkosh një dhomë hoteli, duke dhënë qytetin e destinacionit, datën e check-in dhe check-out, numrin e banorëve të dhomës, të rriturit dhe fëmijët dhe mundësitë e tjera të kërkimit.

Pasi hoteli të jetë përzgjedhur ose që vjen drejtpërdrejt nga një faqe interneti krahasuese në faqen e hotelit, çmimet do të shfaqen dhe taksat eventuale shtesë.

Pasi të keni përzgjedhur një biletë, madje edhe më e lirë, mund të habiteni kur shihni një tarifë tjetër që është edhe më e lirë, për të njëjtën prenotim në të njëjtin hotel.

Pasi të zgjidhet fare prenotimi i hotelit, karroca do të shfaqet për konfirmim, me detaje të çmimit të dhomës.

Udhëtimi Trip.com për mysafir të hotelit

Përpara se të hyni në informacione të hollësishme për vizitorët, është e mundur të regjistroheni, të fitoni pikë me programin e shpërblimeve, si dhe të plotësoni automatikisht informacionin e vizitorit, në rast se të dhënat e mysafirit janë të njëjta me pronarin e llogarisë.

Ndonjëherë, sidomos kur rezervimi zgjat shumë kohë, mund të jetë e mundur që norma të ketë ndryshuar.

Megjithatë, kjo nuk është një scam, hoteli e kishte rritur çmimin realisht gjatë kontrollit tonë. Ne morëm më shumë se një orë për të vendosur, dhe hoteli tashmë ishte duke u mbushur.

Pas shikimit të këtij mesazhi, u kontrolluam përsëri në të gjitha faqet e internetit të krahasimit, duke përdorur të gjitha metodat standarde, pastrimin e cookie-ve, duke përdorur një shfletues tjetër, një adresë tjetër IP, një pajisje tjetër (të gjitha ato që vërtetonin përsëri të ishin një legjendë urbane), dhe çmimi u rrit ndërkohë , Trip.com ende ofronte tarifën më të mirë për atë prenotim.

Metodat e pagesave janë të shumta, por të gjitha ato kërkojnë një kartë krediti. Nuk ka asnjë mënyrë për të paguar Trip.com pa një kartë krediti, për shembull me PayPal, ose një metodë elektronike pagese.

Trip.com prenotim hoteli confirmation

Pas kësaj, faqja e internetit do të paraqesë rezervimin në hotel, i cili është i nevojshëm për të lëshuar një konfirmim elektronik.

Konfirmimi manual i hotelit është i nevojshëm për të gjeneruar ndonjë rezervim nga një agjenci udhëtimi, prandaj ky operacion mund të zgjasë pak kohë dhe nganjëherë mund të dështojë, në rast se hoteli nuk arriti të japë një konfirmim, u bë i plotë, ose ndryshoi kushtet e rezervimit .

Pas pak minutash, zakonisht më pak se pesë, konfirmimi i rezervimit duhet të kishte ardhur nga hoteli dhe faqja e internetit të Trip.com duhet të tregojë numrin e konfirmimit për t'u përdorur për hyrje në hotel dhe përmbledhjen e rezervimit të çmimeve.

Faqja zyrtare e Trip.com. Marrëveshjet e udhëtimit dhe Promocionet
Rila hotel Sofia faqet e internetit krahasim të çmimeve
Sofia, Bullgaria, katedrale, kisha, ortodokse, alexander nevsky katedrale, feja, strukturat, besimi, dom, vendet e interesit, kulla zile

Trip.com shqyrtim hotel prenotim rekuizitë

  • Çmimet gjithmonë më të lira
  • Lehtë për t'u përdorur
  • Konfirmim i shpejtë

Trip.com shqyrtim hotel prenotim Cons

  • Vetëm pagesa me kartë krediti
  • Përfshirja e taksave në normën e natës jo gjithmonë të qartë
  • Sistemi i pikave është i komplikuar

Artikuj të ngjashëm

koments (0)

Lini një koment