Shqyrtimi i GoToGate: a është prenotim prenotimi i fluturimeve të GoToGate?

Shqyrtimi i GoToGate: a është prenotim prenotimi i fluturimeve të GoToGate? [Shqiptar]

Rezervimi i fluturimeve me rishikim të GoToGate

Gjetja e një çmimi të mirë në faqen e internetit të fluturimeve GoToGate, ne u përpoqëm ta rezervonim atë në internet me GoToGate. Në përfundim të procesit të prenotimit, fluturimi i kërkuar nuk ishte më në dispozicion.

Ne u përpoqëm disa herë të gjithë procesin, duke kërkuar fluturim, duke qenë në gjendje ta zgjedhim atë në faqen e internetit të fluturimeve GoToGate, por asnjë mënyrë për ta prenotuar atë përmes tyre.

Përfundimi i rishikimit tonë të GoToGate? Ne nuk mund të themi nëse Uebsajti legal i GoToGate shet biletat e fluturimit të vërtetë, dhe mashtrimi i GoToGate mund të jetë i vërtetë.

Rishikimi i GoToGate: shmangni më mirë faqen e internetit të GoToGate kur prenotoni fluturime

Shihni më poshtë tërë përvojën tonë të prenotimit në këtë përmbledhje të GoToGate.

Gjeni dhe rezervoni pushimet tuaja me Gotogate USA!
10 arsye për të mos prenotuar fluturimin tuaj për të shkuar në portë - SlideShare
GOTOGATE - Mashtrim i pisët
Pse duhet të shmangni Gotogate | beatravelling

Rezervimet e fluturimeve GoToGate

Duke filluar me marrjen në faqen e internetit të GoToGate përmes një motori krahasimi, ne na ofrohet opsioni për të prenotuar biletën standarde, ose një biletë fleksibël të GoToGate e cila ofron një rishikim falas për të njëjtin itinerar.

Sidoqoftë, bileta fleksibël e GoToGate mund të ndryshohet vetëm përmes telefonit, duke kontaktuar mbështetjen e klientëve të tyre në linjën e tyre ndërkombëtare të telefonit ... një telefonatë e cila vetë ka të ngjarë të kushtojë më shumë sesa blerja e një bilete të re.

Prandaj, marrja e një bilete fleksibël të GoToGate do të çojë në tarifa të kolateralit që duhet të parashikohen.

Nën zgjedhjen e llojit të biletave, fluturimet GoToGate që janë më të lira ose ndoshta më të përshtatshme janë në dispozicion për krahasim.

Hapi i mëposhtëm është të futni informacionin e pasagjerit.

Një sigurim shtesë për bagazhet mund të blihet në ekranin tjetër - zakonisht nuk është i nevojshëm, por veçanërisht në rast të lidhjeve të shkurtra mund të dëshmohet si i dobishëm.

Edhe një herë, është e mundur të shtoni opsionin fleksibël të biletave GoToGate në prenotimin aktual, megjithatë nuk është aq i lirë sa ata do të donin t'ju informonin.

Një ekran tjetër do të ofrojë zgjedhjen e sediljes së aeroplanit, megjithatë ai vjen me një tarifë, dhe për këtë arsye nuk është më i dobishëm sesa zgjedhja e sediljes falas gjatë kontrollit në internet.

Ekrani tjetër është një mundësi e mashtrimit GoToGate për të paguar mbështetje e cila nuk duhet të jetë aspak një opsion. Ata po përpiqen të mashtrojnë klientët duke menduar se është e nevojshme të paguani më shumë biletën për të pasur mbështetje.

Kjo tregon vetëm se klientët e mashtrojnë GoToGate me një nivel të tmerrshëm të mbështetjes së klientit, për të cilën duhet të paguani ... Epo në atë rast, mos hezitoni të prenotoni biletën tuaj në një faqe tjetër në internet.

Një pop-up shtesë i padobishëm i shërbimit të klientëve të mashtrimit të GoToGate përpiqet përsëri të bëjë që të blesh një paketë shtesë të padobishme për t’i bërë ata në të vërtetë të ju mbështesin me produktin që keni blerë prej tyre.

Skema e GoToGate vazhdon në ekranin tjetër i cili përbëhet nga shumë paketa të padobishme ... Le t'i kontrollojmë ato një nga një dhe të shohim se si ato janë të panevojshme dhe nuk duhet t'i paguash për to:

Madje, vazhdon me pako më shumë qesharake të shtrenjta shtesë, për të cilat ne nuk shohim pse dikush do të kishte nevojë ndonjëherë.

Hapi tjetër dhe i fundit është pagesa përfundimtare, e cila ofron mundësinë e përdorimit të VISA, MasterCard dhe American Express për të blerë biletat e fluturimit.

Përfundimi i rishikimit të GoToGate: a është legjitim GoToGate?

Në përfundim të procesit të prenotimit për fluturimin tonë, morëm mesazhin e gabimit Fluturimi i kërkuar nuk është më në dispozicion. Ju lutemi provoni një fluturim tjetër.

Ne e provuam të gjithë procesin përsëri disa herë, duke përfunduar gjithmonë me të njëjtën mesazh, ndërsa fluturimi u ofrua në faqen e tyre.

Më në fund, ne thjesht vendosëm të prenotonim biletën në një faqe tjetër në internet, dhe të shmangim fluturimet e mashtrimit të GoToGate, duke përfunduar kështu shqyrtimin tonë të GoToGate.

Ne nuk mund të vlerësojmë nëse GoToGate leg është e vërtetë, por ne mund të shohim se ata janë duke u përpjekur shumë për t'i bërë klientët e tyre të blejnë shtesa të padobishme të tepërta, dhe madje nuk janë në gjendje të ofrojnë produkte themelore.

RatingRatingRatingRatingRating Shqyrtimi i GoToGate: a është prenotim prenotimi i fluturimeve të GoToGate? Uebsajti nuk funksionon dhe na bëri të humbasim kohë - mund t'i bëjë klientët të humbasin para nëse vazhdojnë me prenotim.

Shqyrtimi i GoToGate: a është prenotim prenotimi i fluturimeve të GoToGate? rekuizitë

  • Asnjë - ne nuk mund të rezervonim një biletë

Shqyrtimi i GoToGate: a është prenotim prenotimi i fluturimeve të GoToGate? Cons

  • Kohë e humbur për asgjë
  • Provon të shesë pako shtesë me çmim të lartë
  • Pagesa shtesë për shërbimet standarde

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment