Si bëhet prenotimi i fluturimit nga fluturimi? Fluturime vlerësime Mojo

Si bëhet prenotimi i fluturimit nga fluturimi? Fluturime vlerësime Mojo [Shqiptar]

Fluturimet tona Mojo shqyrtime për prenotimin e fluturimit

Rezervimi i një fluturimi ndërkontinental nga San Francisko, Sh.B.A në Papeete, Polinezia Franceze me Fluturimet Mojo ishte goxha e lehtë dhe efikase, pa asnjë problem gjatë procesit të prenotimit.

Pricemimi përfundimtar i paguar ishte çmimi i treguar, dhe Fluturimet Mojo nuk u përpoqën të përfitojnë nga ne gjatë procesit të prenotimit.

Fluturimet në faqen e internetit Mojo
Fluturime Mojo çmim të lirë nga San Francisko në Papeete në krahasim me motorin

Fluturimi Mojo procesi i rezervimit të detajuar

Duke mbërritur në faqen e tyre të internetit, çmimi ynë është konvertuar në USD, pasi prenotimi ishte për një fluturim që do të nisej nga San Francisko në SHBA - megjithatë kjo nuk ishte një çështje pasi çmimi ishte akoma më i lirë i gjetur në internet.

Writtenshtë shkruar qartë se fluturimi përfshin bagazhin e kontrollit, i cili në të vërtetë ndodhi gjatë fluturimit.

Si zakonisht në një faqe interneti prenotimesh, hapi i parë me procesin e prenotimit të Fly Mojo ishte sigurimi i informacionit për pasagjerët, gjë që ne bëmë.

Mund të sigurohen disa informacione shtesë, që janë një funksionalitet i këndshëm: informacioni i shpeshtë i fluturimeve ajrore, por edhe ndihmë speciale nëse është e nevojshme, preferenca e vaktit kur është e mundur.

Ne pastaj i dhamë informacionin tonë të telefonit celular, para se të vazhdojmë në seksionin e sigurimit të udhëtimit.

Sigurimi i udhëtimit nuk do të thoshte të përpiqesh të na bënë blerje të sigurimit ekstra të padobishëm, siç është rasti në shumicën e faqeve të tjera të internetit - kjo ishte një surprizë e këndshme dhe sigurisht një pikë e mirë për rishikimet tona të Mojo të Fluturimeve pasi nuk jemi mësuar ta shohim atë.

Shërbime shtesë, hapi tjetër, ofron mundësinë e zgjedhjes së sediljes - kjo nuk do të thotë që vendi do të konfirmohet, por do të kërkohet në linjën ajrore.

Ekrani i zgjedhjes së sediljeve është mjaft i lehtë për t’u përdorur dhe kuptuar, dhe ne u përpoqëm të zgjidhnim një vend - i cili në fund nuk u konfirmua nga linja ajrore, pasi ato kërkojnë pagesa shtesë, por kjo nuk ishte problem për ne.

The Fluturimet në faqen e internetit Mojo then propose to get additional insurances if necessary, such as same day cancellation for 15$US and dedicated travel insurance for 9$US, which we didn’t need as we already have some.

Vazhduam duke futur informacionin për pagesën e kartës tonë të kreditit që do të përdorej për pagesën.

Hapi i fundit para se ato të gjeneronin prenotimin tonë ishte të pranonim kërkesën për pasaportë, siç kërkohet nga linja ajrore për atë fluturim ndërkontinental.

Fluturimi Mojo konfirmimi i rezervimit

Më në fund pas gjithë këtyre hapave, dhe vetëm disa minuta pritje, prenotimi ynë është konfirmuar nga linja ajrore, dhe ndërfaqja e Flights Mojo u aktualizua në kohë reale duke na dhënë kodin e rezervimit, i cili mund të përdoret më vonë për kontrollin e linjës ajrore me Linjat ajrore të bashkuara.

Ne gjithashtu mund të verifikonim një herë të fundit informacionin e pasagjerit, për t'u siguruar që gjithçka që dhamë ishte e saktë dhe nuk do të përballeshim me ndonjë informacion gjatë konviktit.

Përmbledhje e rishikimeve të fluturimeve Mojo

I gjithë procesi i rezervimit me Fluturimet Mojo ishte një përvojë efikase dhe e këndshme, me një faqe të qartë të internetit që nuk u përpoq të na mashtrojë në marrjen e paketave shtesë të padobishme.

Bileta jonë është krijuar menjëherë, dhe ne nuk kemi asnjë problem të përdorim kodin e prenotimit të fluturimit me kompaninë ajrore për të hipur në fluturimin tonë.

A keni përdorur faqen e internetit të fluturimit për të prenotuar një biletë të linjës ajrore? Si ishte përvoja juaj? Na tregoni në komente.

RatingRatingRatingRatingRating Si bëhet prenotimi i fluturimit nga fluturimi? Fluturime vlerësime Mojo Uebfaqe e shkëlqyeshme për të prenotuar fluturime, duke ofruar shërbime interesante siç është anulimi i të njëjtës ditë. Ndërfaqe e pastër dhe shpërndarje efikase e biletave.

Si bëhet prenotimi i fluturimit nga fluturimi? Fluturime vlerësime Mojo rekuizitë

  • Anulim në të njëjtën ditë
  • Ndërfaqe e lehtë për t’u përdorur
  • Dorëzimi i efektshëm i biletave

Si bëhet prenotimi i fluturimit nga fluturimi? Fluturime vlerësime Mojo Cons

  • Shumë hapa të nevojshëm
  • Vështirë të refuzosh të gjitha shërbimet shtesë
  • Jo shumë mundësi pagese

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment