Bravofly shqyrtim prenotim fluturim të lirë

Bravofly shqyrtim prenotim fluturim të lirë [Shqiptar]

Bravofly shqyrtim prenotim fluturim të lirë

Rezervimi i një fluturimi të lirë me Bravofly është i lehtë dhe i përshtatshëm, dhe shpesh ofrojnë çmime të shkëlqyera. Shihni më poshtë një rezervim të plotë të bërë me ta, për kthimin e fluturimit Frankfurt në Athinë me linjat ajrore të Egjeut.

Shihni më poshtë rishikimin tonë të plotë të një prenotim të Bravofly online.

Çmimi i ofruar nga Bravofly ishte më i lirë krahasuar me çmimet, nga wcifly.com, Skyscanner, KAYAK, GoogleFlights dhe faqja e internetit e Egjeut.

[Ku mund të FLY?] Frymëzim udhëtimi dhe prenotim
Fluturime lirë: Gjej Biletat Airline lirë dhe marrëveshjet e fluturimit Skyscanner
Kërko fluturime, hotele dhe qera makina KAYAK
Fluturime - Google
Aegean Airlines: Rezervoni Fluturimet Online. | Faqja zyrtare
Fluturime të lira nga Frankfurti në Athinë

Rezervimi i Bravofly

Pasi të keni hyrë në faqen e internetit të Bravofly, nga faqja e internetit e krahasimit, ndërfaqja e internetit është e qartë dhe tregon drejtpërdrejtë fluturimin e zgjedhur, detajet e çmimeve, zbritjen Bravofly dhe formën për informacionin bazë të pasagjerëve.

The Rezervimi i Bravofly fee is included in the displayed price, and no extra payment will be asked during the booking process.

Fatkeqësisht, nuk është e mundur të hyni në detajet e shpeshta të fletëpalosjes dhe kjo do të duhet të bëhet gjatë kontrollit online ose në aeroport.

Për më pak se 20 €, mundëson një opsion fleksibël të biletave, duke lejuar çdo fluturim të zgjedhur me një rezervim të Bravofly për të ndryshuar datat deri në 24 orë para nisjeve, gjë që mund të jetë shumë e dobishme kur nuk jeni të sigurt për datën e saktë të nisjes, por vetëm të rrugës së fluturimit.

It is also possible to book right now an extra baggage when necessary. However, Rezervimi i Bravofly fee is more than buying the extra baggage directly with the airline, once the booking confirmation has been issued.

Në atë shembull, Bravofly kërkon 70 € për një pjesë shtesë bagazhi për të kontrolluar, ndërsa blerja në internet me Aegean kushton 30 € në rrugë, ose 60 € shkon dhe mbrapa.

Rezerva e fluturimit

Rezerva pastaj mund të paguhet, dhe Bravofly ofron shumë opsione të pagesës, të gjitha pa pagesë shtesë, siç janë Diners Club, Maestro, Mastercard kredit dhe debit, Viabuy, Visa debit elektronik Electron dhe Checkout, si dhe PayPal, një agjenci online si një mjet pagese.

Diners Club International: Kartat e kreditit të Diners Club, Travel, Corporate
Mastercard - Kompania udhëheqëse globale në Zgjidhjet e Pagesave
VIABUY kartë krediti me parapagesë me llogari online
Visa - Zgjidhjet kryesore të pagesave globale vizë
PayPal: Dërgo para, paguaj online ose vendos një llogari tregtare

Pas dhënies së detajeve të pagesës, është e mundur të shtoni një sigurim shtesë udhëtimi, për më pak se 14 €, duke mbuluar të gjitha çështjet e udhëtimit standard, si anulimi, ndihma mjekësore dhe bagazhet e humbura.

Bileta elektronike e biletave

After that, the e-ticket is issued, starting with the Rezervimi i Bravofly ID, which will be necessary to access the Bravofly menaxhon prenotim screens on their website.

Gjithashtu shfaqet një numër telefoni i kontaktit, në rast se është e nevojshme për të arritur shërbimin e klientit.

Check-in në Bravofly dhe numri i telefonit të shërbimit të klientit Bravofly

E-mail konfirmimi Bravofly

Konfirmimi i biletave të biletave do të dërgohet me e-mail më pas, me të gjitha detajet e përfshira, të tilla si e-bileta dhe kodi i prenotimit, që do të jetë e nevojshme për kontrollin online.

Përveç kësaj, kjo email konfirmimi do të shtohet automatikisht në kalendarin e klientëve të emailit si Gmail dhe mund të përcillet tek shërbimet si checkmytrip për të shtuar rezervimin në listën e rezervimeve.

Bravofly menaxhon prenotim

If necessary, it is possible to manage booking on Bravofly website, by logging in with the Rezervimi i Bravofly ID that was given be e-mail and displayed on the ticket confirmation screen.

Aty, është e mundur të modifikohet rezervimi, kur lejohet nga klasa e biletave e lëshuar nga linja ajrore.

Bravofly menaxhon prenotim

Shqyrtimi i Bravofly me pak fjalë

Bravofly është një agjenci e madhe e rezervimit të biletave, që mund të ofrojë disa nga çmimet më të mira në internet, në varësi të rezultateve nga faqet e internetit të krahasimit të udhëtimeve në internet. Kjo nuk është aspak një scam, dhe zakonisht lëshojnë bileta elektronike shumë shpejt, zakonisht për pak orë - mund të jetë deri në 24 orë gjatë fundjavave ose periudhave të zëna.

Mos hezitoni të rezervoni me ta, pasi keni kontrolluar se ofrojnë çmimet më të mira për itinerarin tuaj!

Gjatë prenotimit tonë Bravofly, ne nuk kishim problem të kalonim tërë përvojën e udhëtimit, nga prenotimi me BravoFly tek kontrolli BravoFly në 24 orë para nisjes.

Bravofly - fluturimet dhe marrëveshjet e udhëtimit në të gjithë botën - Bravofly EN
RatingRatingRatingRatingRating Bravofly shqyrtim prenotim fluturim të lirë Në përgjithësi, një uebfaqe e shkëlqyeshme për të prenotuar fluturime me një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur, dhe pa shpenzime të fshehura.

Bravofly shqyrtim prenotim fluturim të lirë rekuizitë

  • Efikas
  • Çmime të lira
  • Lehtë për t'u përdorur

Bravofly shqyrtim prenotim fluturim të lirë Cons

  • Disa pop-up shtesë
  • Opsioni i shtrenjtë i bagazheve shtesë
  • Nuk ka mundësi për të hyrë në numrin e shpeshtë të fletëpalosjes

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment