Shqyrtimi i Bravofly

Shqyrtimi i Bravofly [Shqiptar]

Rishikimi i rezervimit të fluturimit

Ne kemi përdorur faqen e internetit të Bravofly për të rezervuar një biletë, dhe ishin shumë të kënaqur, të gjitha shkuan mirë. Faqja Bravofly është shumë e thjeshtë për t'u përdorur, nuk ka asnjë kosto të fshehur, dhe ka dorëzuar biletën siç është premtuar dhe në kohë.

Bravofly - fluturimet dhe marrëveshjet e udhëtimit nëpër botë

Rezervimi i biletave në biletat e informacionit bazë

Procesi i rezervimit në Bravofly, pasi ka gjetur një fluturim, fillon me futjen e informacionit bazë të udhëtarëve, si emri, mbiemri, gjinia, data e lindjes.

Është e drejtpërdrejtë të jetë e mundur të shtoni një tjetër bagazh në rezervimin në të nevojshme, dhe opsionet e bagazheve të përfshira në fluturim - ose jo të përfshira në atë rast - shfaqen qartë në faqen e internetit.

Pamja e përgjithshme e udhëtimit është në dispozicion në anën e djathtë të ekranit, për të siguruar që fluturimi të jetë i rezervuar është i saktë.

Çmimi total gjithashtu është treguar qartë, pa asnjë tarifë të fshehur, dhe me një zbritje shtesë ekskluzive për Bravofly.

Çmimi i bagazhit megjithatë është në përgjithësi më i shtrenjtë se sa duke e bërë vetë me linjën ajrore pasi të ketë marrë biletën.

Është e mundur që bileta të bëhet fleksibël për një shtesë prej 18 USD, gjë që është e mirë nëse nuk jeni të sigurt për kohën tuaj të saktë të fluturimit dhe dëshironi të mbani mundësitë tuaja të hapura për një kosto të ulët.

Së fundi, mund të rezervohet një paketë premium, që përfshin shërbimet që lidhen me ndryshimin e biletave në përgjithësi, të cilat nuk janë të dobishme për shumicën e fluturimeve, por mund të jenë në disa situata.

Sidoqoftë, ne e vlerësojmë këtë, në kundërshtim me disa konkurrentë, opsionet shtesë janë të matura dhe faqja e internetit përqendrohet në atë që me të vërtetë ka rëndësi, gjë që është marrja e fluturimit që ju nevojitet, dhe jo në shitjen shtesë që ju nuk keni nevojë fare.

Pasi të keni hyrë në informacionin bazë, mund të vazhdoni me hapin tjetër.

Pagesa e rezervimit të biletave të biletave

Është e mundur që të merrni një sigurim shtesë për bagazhet e humbura, të cilat do të ofrojnë deri në 1000USD nëse bagazhi shtyhet për më shumë se 4 ditë. Rekomandohet lartë nëse fluturimi përfshin një lidhje prej 30 minutash ose më pak, dhe veçanërisht nëse ka një ndryshim të linjës ajrore.

Në këtë rast, rreziku i vonesës së bagazhit tuaj është shumë i lartë, dhe për vetëm 6 $ shtesë mund të fitoni deri në 1000 $.

Duke qenë tashmë në atë situatë, ne mund t'ju sigurojmë se është e denjë!

Megjithatë, për shumicën e fluturimeve, sidomos fluturimet direkte, ky opsion nuk është me të vërtetë i dobishëm.

Pas kësaj, futni emrin e kontaktit dhe email-in, që nuk është domosdoshmërisht pasagjeri.

Koha për informacionin e pagesës, dhe Bravofly ofron metoda të ndryshme pagesash, duke përfshirë të gjitha llojet e kartave të kreditit dhe debitit, plus Paypal, që mund të jetë shumë i dobishëm në disa situata.

Disa lloj pagesash mund të çojnë në disa dollarë shtesë në faturë, pasi kompanitë e kartës së kreditit po e akuzojnë këtë dollar shtesë.

Pasi të futet informacioni, përdoruesi duhet të pajtohet se përse të gjitha politikat në Bravofly, për të vazhduar pagesën.

Një popup i fundit i bezdisshëm do të kërkojë konfirmimin se nuk doni të shtoni ndonjë sigurim udhëtimi në udhëtimin tuaj. Në rast se bleni me kartë krediti, ka shumë të ngjarë që nuk keni nevojë për ndonjë sigurim shtesë të udhëtimit, pasi ato janë të përfshira me shumicën e kartelave standarde të kreditit, të cilat duhet të kontrolloni me bankën tuaj.

ID e rezervimit të biletave

Pagesa do të kalojë, në varësi të detajeve bankare të blerësit dhe sistemit të pagesave.

After that, ID e rezervimit të biletave will directly be displayed. Keep this information in order to access later on the corresponding booking, as this code will be used for any exchange with Bravofly travel agency.

Identifikohu në Bravofly

Edhe para se të keni marrë konfirmimin e rezervimit, është e mundur të identifikoheni në faqen e tyre të internetit, ku do të renditen të gjitha rezervat që korrespondojnë me email-in, duke përfshirë edhe ato më të fundit që sapo janë blerë.

Rezervimet mund të nxirren nga ID-ja e rezervimit, të cilat krijohen nga Bravofly.

Konfirmimi i biletave të biletave

After a while, a Konfirmimi i biletave të biletave will be sent in a Emaili i Bravofly, which contains again the ID e rezervimit të biletave, as well as other information.

E-bileta e biletave

Kur konfirmimi i linjës ajrore do të jetë lëshuar, bileta do të dërgohet me email nga Bravofly, që përmban kodin e rezervimit, që mund të përdoret më vonë për të kontrolluar në fluturim me linjën ajrore dhe informacione të tjera të dobishme, përfshirë kohën e fluturimit, numrin e bagazhi i lejuar, numri i e-biletave, dhe më shumë.

Bravofly - fluturimet dhe marrëveshjet e udhëtimit nëpër botë

Shërbimi ndaj klientit Bravofly

Shërbimi ndaj klientit të Bravofly mund të arrihet direkt me telefon në numrat vijues:

Bravofly USA numër i kontaktit +19176282152
Bravofly Australia numri i kontaktit 0061 (0) 280810934
Bravofly Danimarka kontaktoni numrin 004582568473
Bravofly Germany kontaktoni numrin 0049 (0) 8912231527
Bravofly Spanjë kontaktoni numrin 0034911365739
Bravofly France kontaktoni numrin 0176545097
Bravofly Italy kontaktoni numrin 0221803729
Bravofly Hungari numrin e kontaktit 003619993407
Bravofly Norvegji numrin e kontaktit 004721937164
Bravofly Austria kontaktoni numrin 08006648882
Bravofly Portugali kontaktoni numrin 00351210053103
Bravofly Zvicra kontaktoni numrin 0805638086
Bravofly Suedi numër kontakt 0046852503807
Numri i kontaktit Bravofly në Mbretërinë e Bashkuar 08000834000
Bravofly - fluturimet dhe marrëveshjet e udhëtimit nëpër botë
RatingRatingRatingRatingRating Shqyrtimi i Bravofly Uebfaqe e shkëlqyeshme si për të rezervuar fluturimet, ashtu edhe për të menaxhuar rezervimin, me një proces të fortë, ndërfaqe të qartë dhe shpërndarje të shpejtë.

Shqyrtimi i Bravofly rekuizitë

  • Procesi i drejtpërdrejtë i prenotimit
  • Pastër ndërfaqe në internet
  • Mundësia për të menaxhuar prenotimet nga faqja e internetit e tyre

Shqyrtimi i Bravofly Cons

  • Dorëzimi i Eticket mund të duket pak i gjatë
  • Disa ekrane për të arritur në prenotimin përfundimtar
  • Mimet janë shumë të lira!

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment