Ku mund të FLY? App Apple

Ku mund të FLY? App Apple [Shqiptar]

Ku mund të FLY? App Apple

Aplikimi celular nga Ku mund të FLY? për pajisjet Apple është shumë e drejtë përpara dhe e lehtë për t'u përdorur, duke lejuar të gjitha opsionet nga versioni i internetit për të filtruar dhe për të gjetur fluturimet më të mira.

Sigurisht që është falas.

Flight and krahasim hotelesh app for iPhone

Forma e kërkimit të lirë të fluturimit

Hapi i parë është të futni informacionin bazë të fluturimit, duke përfshirë destinacionin, largimin dhe datat e nisjes dhe mbërritjes.

Numri i pasagjerëve, me moshën e tyre për fëmijët, gjithashtu mund të jetë e rëndësishme, por nuk është e detyrueshme në këtë fazë.

Gjithashtu klasa fluturuese është e rëndësishme. A e dini se kur fluturimet duket të jenë të çmendura të shtrenjta në krahasim me çmimin e zakonshëm, mund të jetë që klasa e biznesit, e cila nuk është shitur, përfundon më lirë se ekonomia?

Kërkim i lirë fluturimi

Sistemi pastaj do të fillojë të kërkojë rezultatet e fluturimit që korrespondojnë me kriteret tuaja.

Një animacion do të shfaqet derisa ky hap po përpunohet, zakonisht duke marrë rreth 10 sekonda për të marrë rezultatet e para të mundshme.

Kur rezultatet e para të kërkimit gjenden nga sistemi, mesazhi i pritjes do të ndryshojë, duke treguar çmimin më të lirë të gjetur deri më tani, me numrin e rezultateve për atë kërkim.

Çmimi dhe numri i rezultateve do të përditësohen derisa rezultatet e kërkimit ende janë duke u përditësuar në sfond, derisa kërkimi me të gjithë partnerët është i plotë.

A keni lexuar?

Krahasim i lirë fluturimi

Pasi kërkimi të përfundojë, do të shfaqet lista e rezultateve, duke treguar lidhjet më të lira së pari.

Do të jetë e mundur të përdorni të gjitha llojet e filtrave për të gjetur lidhjen e përsosur, si koha e nisjes dhe koha e mbërritjes, numri i ndalimeve, fluturimi i drejtpërdrejtë apo jo dhe më shumë.

Duke luajtur me këto filtra do të lejojë që të gjeni lidhjen e duhur të fluturimit, në të cilën hapi tjetër është ta rezervoni atë.

Detajet më të mira fluturimi

Duke përgjuar në një rezultat të fluturimit do të tregohen detajet e lidhjes, duke përfshirë kohërat e lidhjes dhe vendet për shembull, në rast të lidhjes së fluturimeve.

Në atë ekran, qëllimi kryesor është të konfirmoni se lidhja është mjaft e mirë dhe se doni të vazhdoni me rezervimin.

Rezervim i fluturimit të lirë

Lidhja e fluturimit e zgjedhur, thjesht zgjidhni partnerin më të mirë në të cilin dëshironi të rezervoni fluturimin, si ai me çmimin më të lirë.

Hapi i ardhshëm do të ndodhë në faqen e internetit të agjencisë së udhëtimit, në të cilën duhet të jepet informacioni i udhëtarit, me informacionin e pagesës gjithashtu, për të vazhduar dhe përfunduar rezervimin e fluturimit.

Ku mund të FLY? App Apple in short

Një aplikacion i madh që lejon të shikoni çmimet më të mira në internet dhe zakonisht kanë rezultate më të mira se konkurrenca.

Megjithatë, si zakonisht, gjithmonë përpiquni të krahasoni çmimet në dy ose tre faqe të ndryshme të krahasimit, për të siguruar që ju po gjeni çmimet më të mira për biletën tuaj.

Aplikimi i fluturimit dhe hoteleve për iPhone
RatingRatingRatingRatingRating Ku mund të FLY? App Apple Një aplikim i shkëlqyeshëm që ofron disa nga çmimet më të mira në internet, me shumë zgjedhje për fluturime dhe hotele në një ndërfaqe të thjeshtë.

Ku mund të FLY? App Apple rekuizitë

  • Zgjedhje e madhe e fluturimeve dhe hoteleve
  • Mimet më të mira në shumicën e rasteve
  • Instalim dhe përdorim i thjeshtë

Ku mund të FLY? App Apple Cons

  • Asnjë pamje kalendarike
  • Nuk mund të krahasohen ditë të ndryshme
  • Nuk ka mundësi të rezervoni veturë

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment