Toronto në fluturimet e Kopenhagës

Toronto në fluturimet e Kopenhagës [Shqiptar]

Fluturime të lira nga Kopenhagen në Toronto

Fluturimet më të lira nga Kopenhagen në Toronto janë me WOW Air për 240 $ US një mënyrë fluturim direkt në KAYAK.

Në detaje, kontrolli ynë për fluturime të lira në Kopenhagen nga Toronto, duke kërkuar një fluturim të drejtpërdrejtë në një drejtim me WOW Air na dha rezultatet e mëposhtme:

  • Fluturimi më i lirë Toronto në Kopenhagen në KAYAK për 240 $ US,

  • Toronto 2 Toronto fluturime të lira në Skyscanner për 242 $,

  • Lirë fluturime Toronto në Kopenhagë në WhereCanIFLY në 244 $,

  • Fluturoni Toronto në Kopenhagë në faqen e internetit WOW Air në 240 $.

Cheapest Toronto në fluturimet e Kopenhagës

Ora e fluturimit në Kopenhagë të Torontos

Koha e fluturimit në Kopenhagë për në Toronto është 7 orë 35 minuta pa ndërprerje me një fluturim të drejtpërdrejtë dhe mund të fillojë në 9 orë e 40 minuta me një fluturim lidhës.

Lidhja më e mirë ofrohet nga linjat ajrore WOW Air, një linjë ajrore e pavarur dhe fluturimet më të lira në Kopenhagë janë gjetur të jenë në mjetin e krahasimit të fluturimit Skyscanner .

Fluturimet në Toronto Kanada nga Kopenhaga janë mënyra më e mirë për të udhëtuar në mes të dy qyteteve, pasi distanca midis Torontos dhe Kopenhagës është 6246 km në vijë të vijëzimit, nuk është e mundur të largohet nga Toronto në Kopenhagë.

Fluturime të lira nga Kopenhagen në Toronto can be found on Skyscanner website.

Cheapest Toronto në fluturimet e Kopenhagës

Bileta më e lirë në Kopenhagë që kemi gjetur, duke kërkuar fluturime në Kopenhagë Danimarkë që nisen nga Toronto Kanada, janë gjetur në KAYAK, duke filluar në 240 $ fluturim të drejtpërdrejtë të SHBA me kompaninë ajrore të pavarur WOW Air, një linjë ajrore islame, e cila nuk përfshin një të lirë copë bagazhit të kontrolluar, por mund të shtohet për një shtesë prej US $ 70.

Fluturime të lira nga Kopenhagen në Toronto

YYZ tek CPH me Skyscanner

Pak më e shtrenjtë se sa me KAYAK për $ 2, biletat YYZ CPH në Skyscanner shesin për 242 $ US me WOW Air, i cili është gjithashtu një çmim i mirë.

YYZ tek CPH me Skyscanner

Ku fluturojnë nga Kopenhagen Danimarka në Toronto Kanada

Mbi fluturimet WhereCanIFLY, lidhja Toronto në Kopenhagë është më e shtrenjtë se në faqet e internetit të tjera, duke filluar nga 244 $ US për fluturimin e drejtpërdrejtë të përshtatshëm me kompaninë ajrore WOW Air, që e bën çmimin shumë të ngjashëm.

Ku fluturojnë nga Kopenhagen Danimarka në Toronto Kanada

WOW Air Kopenhagë në Toronto fluturime

Fluturimet nga Toronto në Kopenhagen me ajrore WOW Air në faqen e tyre të internetit janë duke u shitur me një çmim të ngjashëm me disa agjenci të tjera të udhëtimit online, duke filluar nga 240 $ në një mënyrë pa qese të përfshira.

WOW Air ajrore Copenhagen fluturimet Toronto
Fotografia kryesore: Nyhavn Copenhagen
Toronto në fluturimet e Kopenhagës

Artikuj të ngjashëm

koments (1)

Nanak Flights, 2019-08-26
I am the regular reader of this blog and it is very informative especially for those who are frequent travelers. Thanks a ton for such nice information. Thanks again.

Lini një koment