Mumbai në fluturimet e Romës

Mumbai në fluturimet e Romës [Shqiptar]

Fluturime të lira nga Roma në Mumbai

Fluturimet më të lira nga Roma në Mumbai janë me Saudin për 568 $ fluturim të rrumbullakët me udhëtim me qira në Jeddah dhe Riad në Skyscanner .

Në detaje, kontrolli ynë për fluturime të lira në Romë nga Mumbai, duke kërkuar një fluturim të rrumbullakët me kompanitë ajrore saudite, na dha rezultatet e mëposhtme:

  • Fluturimi më i lirë Mumbai Roma në Skyscanner për 568 $,

  • 2 Mumbai Rome fluturime të lira në WhereCanIFLY për 586 $,

  • Fluturimi i lirë Mumbai Roma në KAYAK flights at 616 $ US,

  • Fluturime nga Mumbai në Romë në Saudite për 616 $ US.

Mumbai më i lirë në fluturimet e Romës

Roma Mumbai koha e fluturimit

Koha e fluturimit në Romë deri në Mumbai është 11 orë e 10 minuta ose më shumë me një fluturim lidhës.

Lidhja më e mirë ofrohet nga linjat ajrore saudite, një partner SkyTeam dhe fluturimet më të lira në Romë u gjetën të jenë në mjetin e krahasimit të fluturimit Skyscanner .

Fluturimet në Mumbai India nga Roma janë mënyra më e mirë për të udhëtuar në mes të dy qyteteve, pasi distanca midis Mumbai dhe Roma është 6200 km në vijë të lirës, ​​dhe duket gati e pamundur për të shkuar atje me makinë.

Fluturimet e lira nga Roma në Mumbai mund të gjenden në faqen e internetit të Skyscanner .

Mumbai më i lirë në fluturimet e Romës

Biletat më të lira për në Romë që kemi gjetur, duke kërkuar fluturime në Romë Italia duke u nisur nga India e Mumbai, janë gjetur në Skyscanner , duke filluar me 568 $ fluturim të zbritjes me partnerin SkyTeam Saudi, linja ajrore më e madhe Saudiane.

Fluturime të lira nga Roma në Mumbai

BOM në ROM me WhereCanIFLY

Pak më e shtrenjtë se sa me WhereCanIFLY, biletat BOM ROM në WhereCANIFLY shesin për 586 $ me Saudinë dhe 646 $ me Turkish Airlines që poashtu kanë lidhje fluturimi nga Mumbai në Romë.

BOM në ROM me Ku mund të FLY

KAYAK fluturime nga Roma në Mumbai Indi

Fluturimet janë disa nga ato më të shtrenjtë në këtë rrugë, me fluturimet ajrore saudite për 616 $ US, e cila është më e larta për këtë fluturim në këtë rrugë të gjetur në këtë krahasim nga agjencitë e udhëtimit online.

Kajak Mumbai në fluturimet e Romës

Fluturimet e Saudit të Romës Mumbai

Fluturimet nga Mumbai në Romë me linjën ajrore saudite në faqen e tyre të internetit janë duke u shitur për pak më tepër se disa agjenci të tjera të udhëtimit online, duke filluar nga 616 dollarë amerikanë.

Fluturimet ajrore të Saudisë Romë Mumbai
Mumbai në fluturimet e Romës

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment