Krahasimi i fluturimit në Bogota me Parisin

Krahasimi i fluturimit në Bogota me Parisin [Shqiptar]

Krahasimi i fluturimit në Bogota me Parisin

Një fluturim në Bogotë për në Paris, udhëtim i rrumbullakët, është më i lirë në Skyscanner me 2 ndalesa, dhe në fluturim me 1 ndalesë ose të drejtpërdrejtë. 2 ndalesa shet në 3700990 $ COP dhe më shumë, ai ndalon fluturimet fillojnë në 3995845 $ COP, dhe fluturimet direkte fillojnë me 5031353 $ COP.

Koha e fluturimit nga Bogota në Paris mund të jetë aq e ulët në 10 orë dhe 20 minuta.

Bileta më e lirë për dy ndalesa në SkyScanner
Bileta me e lire dhe me nje ndalese ne WhereCanIFLY

Bogota për Paris Air France fluturim të drejtpërdrejtë

Fluturimet direkte janë më të lira se ku mund të fluturoj, me çmime rreth 2% më të ulëta se sa me Expedia, dhe 1% më e ulët se në Fluturimet Google, kajak ose Skyscanner .

Faqet e portalit të Air France

Bogota për Paris Air France fluturim të drejtpërdrejtës can therefore be bought for 5031353COP and up.

 • Expedia flutur 5147324COP,

 • Google Fluturime 5068260COP,

 • kajak fluturimi 5057612COP,

 • Fluturimi i Skyscanner 5067500COP,

 • Ku mund të FLY? fluturim 5031353COP.

Biletat më të lira direkte në WhereCanIFLY

Bogota në Paris me 1 ndalesë

Fluturimet me një ndalesë, rreth 20% më lirë se fluturimet direkte, shesin për më pak se 3995845COP dhe janë ndoshta zgjidhja më e mirë për një udhëtim Bogotas në Paris, me fluturimet KLM sidomos.

KLM Royal Dutch Airlines

Fluturimet më të lira mund të gjenden në Ku mund të fluturoj, 2.5% më e ulët se sa në Expedia, 4.5% më e ulët se Fluturimet e Google, dhe 1.5% më e ulët se kajak dhe Skyscanner , të cilat të dy kanë të njëjtat fluturime të lira me të njëjtin çmim.

 • Expedia 4090163COP,

 • Fluturimet në Google 4176410COP,

 • kajak 4060050COP,

 • Skyscanner 4060050COP,

 • Ku mund të FLY? 3995845COP.

Më e lirë një biletë për stop në WhereCanIFLY

Bogota në Paris dy ndalesa fluturime

Fluturimet më të lira të të gjitha janë fluturimet me 2 ndalesa, të cilat mezi janë më të lira se fluturimet e ndaluara, prandaj nuk i bëjnë ata një zgjedhje të mirë, pasi ato janë shumë më të ndërlikuara për një kursim shumë të ulët.

United Airlines - Biletat ajrore, marrëveshjet e udhëtimit dhe fluturimet

Megjithatë, çmimet më të lira për 2 ndalesa fluturime nga Bogota në Paris mund të gjenden në Skyscanner me United Airlines, 2.5% më lirë se Fluturimet e Google, 3% më lirë se kajak , 7.5% më lirë se WhereCanIFLY dhe 10% më lirë se Expedia.

 • Expedia 4090163COP,

 • Fluturimet në Google 3791590COP,

 • kajak 3804490COP,

 • Skyscanner 3700990COP,

 • Ku mund të FLY? 3995845COP.

Bileta më e lirë për dy ndalesa në SkyScanner

Faqet e internetit krahasohen

Travel Expedia
Fluturimet e Google
Kajak Kërko Fluturimet
SkyScanner, Bileta më e lirë për dy ndalesa
Ku mund të regjistroheni, Bileta më e lirë dhe një biletë

Artikuj të ngjashëm


Comments (0)

Lini një koment