Fluturime të lira në Nju Jork nga Toronto

Fluturime të lira në Nju Jork nga Toronto [Shqiptar]

Toronto për në New York fluturime për NYE

Duke parë fluturimet për New Years Eve 2019 nga Toronto në Nju Jork, çmimi më i lirë është 254 $ në wcifly.com duke lënë të shtunën më 29 dhjetor në pasdite dhe duke u kthyer të martën më 1 janar.

Nju Jork Nju Jork

Sidoqoftë, duke marrë një fundjavë më të gjatë, mund të merrni bileta me çmim të mirë në Nju Jork me avion të lirë Toronto në Nju Jork në 286 dollarë në Skyscanner , duke lënë të premten më 28 dhjetor në pasdite dhe duke u kthyer të mërkurën më 2 janar.

Fluturimi më i lirë në Nju Jork në Toronto

Fluturimet më të lira në NYC ne kemi gjetur të ketë një festë të plotë Vitin e Ri Vikend në ku ju mund të FLY? me çmime aq të lira sa 254 $ US, duke lënë të shtunën pasdite dhe duke u kthyer më 1 janar.

Toronto për në fluturimet e Nju Jorkut

Airfare në Nju Jork nga Toronto

Airfare në Nju Jork nga Toronto

  • Skyscanner $ 286,

  • Kayak $ 298,

  • Ku mundemi $ 300,

  • Google fluturon në $ 312.

Bileta të lira në Nju Jork

Linjave ajrore New York

Pothuajse të gjitha linjat ajrore të mëdha po fluturojnë në disa nga aeroportet e Nju Jorkut, duke e bërë atë në përgjithësi një destinacion të lirë fluturues, pasi të gjitha linjat ajrore po bëjnë një garë mjaft të madhe, gjë që ndihmon në uljen e çmimeve.

Prandaj është një destinacion i mirë në përgjithësi për fletushka, si një pikë kryesore e udhëtimit, ose si një ndalesë gjatë një udhëtimi më të gjatë.

Kërko fluturime, hotele dhe qera makina KAYAK
SkyScanner: Krahasoni Fluturime të Lirë, Hotelere dhe Njoftime Makina
Ku mund të FLY? Frymëzim udhëtimi dhe prenotim

Ju mund të fluturojnë në Nju Jork për nën £ 150 Këtë vjeshtë

Linja ajrore irlandeze ka fluturime në Amerikën e Veriut nga 189 në çdo mënyrë gjatë gjithë nëntorit. Fluturoj nga Britania e Madhe (nëpërmjet Dublinit) në JFK, Newark, Boston, Hartford Connecticut, Filadelfia, Çikago, Orlando, Miami, San Francisko, Los Anxhelos, Toronto, Uashington DC dhe Seattle. Fluturuesit e Britanisë së Madhe mund të lidhin nëpërmjet Dublinit, ku ata mund të çlirojnë Emigracionin e SHBA përpara se të hipin në tren, duke kursyer kohën kur po vrapojnë pas mbërritjes në SHBA.

50 vendet më të mira për të udhëtuar në fluturime të lira në vitin 2019

Nëse po kërkoni fluturime të lira, ekipi i fluturimit në Fluturimet e lira të Scottit ka intel.

Normat konkurruese të Kinës Jugore në Vietnam në gjysmën e dytë të vitit 2018 është një prirje që Fluturimet e lira të Scott parashikon të shohin më shumë.

Ka pasur marrëveshje të shkëlqyera të fluturimit nga SHBA-ja dhe Kanadaja në Mynih, Gjermani në 2018. Kjo prirje pritet të vazhdojë.

Fluturimet në Dubai mund të rriten nga të gjithë Evropën, Afrikën Jugore, Afrikën Lindore dhe Afrikën e Veriut, si një numër në rritje i linjave ajrore me buxhet fluturojnë në Dubai.

Një nga pyetjet më të shpeshta që marrim në Fluturimet e Lirë të Scott është disa ndryshime, "kur do të ketë një marrëveshje të mirë për të ...?"

Ndërsa parashikimi i marrëveshjeve të lira të fluturimit nuk është një shkencë e saktë, ekipi ynë i fluturimit mund të përdorë njohurinë e tyre të thellë për rrugët e reja dhe ekzistuese të linjave ajrore dhe trendet historike të çmimeve (duke përfshirë të dhënat për fluturimet e mëdha të lira që pamë më 2018) për të bërë disa parashikime për më të mirën vende për të udhëtuar në fluturime të lira në vitin 2019.

Vendet e mëposhtme nuk janë vendet absolute më të lira për të shkuar (dhe natyrisht, ne presim që të shohim marrëveshje edhe për tonelat e tjera), por ne parashikojmë se do të jenë vende më të lirë për të fluturuar këtë vit.

Pra, ndërsa po ëndërroni se ku të shkoni në 2019, të jeni në vëzhgim për marrëveshje të nxehta për këto 50 destinacione.

Artikuj të ngjashëm


koments (0)

Lini një koment